(recept
si oblíbilo 14 návštěvníků)
Katův šleh
Potřebné ingredience
500 g kýty nebo plecka olej grilovací koření sklenice Kunovjanky (340 g ) kečup
Postup přípravy
Kýtu (nebo plecko) nakrájím na malé kousky a dám orestovat na pánev. Až je maso orestované, posypu grilovacím kořením, zamíchám a vliju celou sklenici Kunovjanky i s nálevem. Promíchám a přidám ještě plnou sklenku (od Kunovjanky ) vody. Přikryju a dusím asi půl hodiny.
Mám vyzkoušeno, že až se voda vyvaří maso je měkoučké.Pak přiliju kečup a promíchám.
Podávám na topince posypané strouhaným sýrem nebo s hranolky a zeleninovou oblohou.
Dobrou chuť!!!
Mám vyzkoušeno, že až se voda vyvaří maso je měkoučké.Pak přiliju kečup a promíchám.
Podávám na topince posypané strouhaným sýrem nebo s hranolky a zeleninovou oblohou.
Dobrou chuť!!!
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé