Zobrazit přihlášovací formulář

Vepřové maso

Přidat recept
(recept si oblíbilo 14 návštěvníků)

Katův šleh

0.0
Katův šleh

Potřebné ingredience

500 g kýty nebo plecka olej grilovací koření sklenice Kunovjanky (340 g ) kečup

Postup přípravy

Kýtu (nebo plecko) nakrájím na malé kousky a dám orestovat na pánev. Až je maso orestované, posypu grilovacím kořením, zamíchám a vliju celou sklenici Kunovjanky i s nálevem. Promíchám a přidám ještě plnou sklenku (od Kunovjanky ) vody. Přikryju a dusím asi půl hodiny.
Mám vyzkoušeno, že až se voda vyvaří maso je měkoučké.Pak přiliju kečup a promíchám.
Podávám na topince posypané strouhaným sýrem nebo s hranolky a zeleninovou oblohou.
Dobrou chuť!!!

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie